Onze dienstverlening

U kunt, ongeacht waar u verzekerd bent, zelf de keuze maken voor een uitvaartondernemer.


Bij een overlijden kunt u direct bellen met Bennis Uitvaart. Als u dat wilt, verzorgen wij de melding aan de verzekeringsmaatschappij en de uitkering van de polis aan u.


Onze uitvaartleider komt bij u thuis of desgewenst komt u naar ons afscheidscentrum, om de uitvaart te bespreken. In een aantal gevallen is bekend wat de wens van de overledene is, maar veelal is het aan de nabestaanden om een aantal keuzes te maken. Van onze uitvaartleider mag u verwachten dat hij naar uw wensen luistert en de diverse mogelijkheden aan u toelicht.

Bij Bennis Uitvaart geeft u de zorg van het realiseren van de uitvaart uit handen. En wij vertalen uw wensen naar een uitvaart die een afspiegeling is van het leven van de overledene.


Onze dienstverlening is maatwerk en daarom niet in één pagina samen te vatten. Afscheid nemen is al moeilijk genoeg en wij steunen u in dit proces, tijdens en daarna.

Afscheidscentrum

24-uurs kamer

In februari 2011 hebben wij de deuren van ons afscheidscentrum geopend. Het afscheidscentrum is modern en heeft een huiselijke, warme uitstraling. Naar onze mening de ideale locatie voor een opbaring, maar ook zeker voor een intieme condoleance dienst.

Wanneer u kiest om gebruik te maken van de 24-uurskamer, kunt u met de sleutel op ieder gewenst moment een bezoek brengen aan uw dierbare. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Onder het genot van een drankje biedt de 'huiskamer' u ruimte om met zijn allen nog eens de goede herinneringen op te halen.

© 2012 - 2018 Bennis Uitvaart | Cookie Verklaring

Design & ontwikkeling DesignChap